top of page

Ungdomsjouren

Hos oss på Din Ungdomsjour kan du som är mellan 12-21 år få stöd genom chatt, mejl, telefon eller komma på besök i vår öppna samtalsmottagning. Du kan höra av dig till oss oavsett anledning. Kanske vill du berätta om något som hänt dig eller en kompis, få svar på en fråga eller bara ha någon som lyssnar. När du pratar med oss kan du vara anonym och vi har tystnadslöfte, vilket innebär att det du berättar stannar hos oss. Vi erbjuder inget terapeutiskt stöd men är bra på att lyssna och stötta. Vi kan också ge råd om vart du ska vända dig om du behöver annan hjälp. 

På ungdomsjouren har vi en särskild inriktning mot våld i ungas nära relationer vilket innebär att alla som jobbar hos oss har en bred kompetens kring våld.

Vi som jobbar på jouren

Ungdomsjouren drivs i dagsläget av en anställd och cirka 15 aktiva volontärer.

3.png

Våra fantastiska volontärer

Volontärerna på ungdomsjouren ger stöd till unga via chatt, mejl och telefon. Dom är också med i vår utåtriktade verksamhet och deltar på olika evenemang, besöker skolor, fritidsgårdar och nattvandrar. Alla volontärer har genomgått vår grundutbildning och får kontinuerlig handledning och vidareutbildning. 

Här kan du läsa mer om stödet och hjälpen vi erbjuder

IMG_1003.jpeg

Chatt

Vår chatt är öppen varje fredag mellan kl. 18-20. Du behöver inte boka tid för att prata med oss - klicka här för att ställa dig i kö till chatten så tar vi emot ditt samtal så fort vi kan. Om chatten är stängd kan du hitta andra jourer att prata med här

IMG_0969.jpeg

Mejl & telefon

Om du vill mejla oss kan du göra det på jour(at)jourmira.se. Kom ihåg att inte använda ditt riktiga namn i mejladressen om du vill vara anonym. Vill du istället prata med oss på telefon skickar du ett sms till

072-5469005 för att boka tid för samtal. 

samtalsrum vuxen 2.jpg

Längre stödkontakt

För dig som vill ha någon att prata med regelbundet erbjuder vi längre stödkontakter både online och vid vår samtalsmottagning i Nyköping. Du får prata med samma person en gång varje, eller varannan vecka. Ansök om en samtalskontakt genom att mejla oss på jour(at)jourmira.se eller skicka ett sms till 072-5469005. 

bottom of page