Skyddat boende

vardagsrum.jpg

Lägenheterna

Alla som bor hos oss på Mira får en egen lägenhet. Lägenheterna är ljusa och har högt i tak. Vi har inrett lägenheterna med gosedjur och mjuka filtar eftersom det uppskattas av både barn och vuxna. Alla lägenheter har smart-tv och Netflix.

vardagsrum.jpg
vardagsrum 1.jpg
vardagsrum 1.jpg

Lägenheterna

Alla lägenheter har viss variation. Om du jobbar på socialtjänsten och har mer specifika funderingar tveka inte att höra av dig till oss. 

samtalsrum vuxen.jpg

Sovplats

Lägenheterna är inredda med familjesängar så att mammor och barn ska kunna sova tillsammans, men ändå ha möjlighet att sova i sina egna sängar.

sovrum 3.jpg
pentry.jpg
pentry_edited.jpg

Pentry

Alla lägenheter har ett eget pentry. 

tvättstuga.jpg

Tvättstuga

I tvättstugan tillhandahåller vi på Mira sängkläder och handdukar till alla som bor hos oss. Tvättstugan är gemensam för hela boendet.

tvättstuga.jpg
vardagsrum 1.jpg
samtalsrum barn 2.jpg

Barnsamtalsrum

Här får barnen möjlighet att träffa vår barnansvarig för samtal, pyssel eller lek. I barnsamtalsrummet får alla barn utrymme att sätta ord på vad de upplevt i en lugn och trygg miljö. Rummet är anpassat för barn upp till 12 års ålder.  

vardagsrum 1.jpg

Samtalsrum

Här får äldre barn och vuxna möjlighet att träffa personalen för enskilda samtal i lugn och ro. 

samtalsrum vuxen 2.jpg
samtalsrum vuxen.jpg

Samtalsrum

Samtalsrummet är inrett med våra stödsökande i åtanke. Rummet är ljust och ombonat för att skapa en lugn och trygg miljö. Här finns även en kaffe/chokladmaskin och pysselmaterial för den som vill ha något att sysselsätta sig med under samtalet.