Vi söker nya volontärer!

IMG_3933.jpeg
_MG_3513.jpg

1 september 2022

Är du intresserad av att stötta och stärka kvinnor, tjejer och barn samtidigt som du jobbar för ett jämställt samhälle fritt från våld? Då är vi rätt förening för dig! Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av stödarbete eller någon speciell utbildning, det viktigaste är att du känner engagemang för kvinnor och tjejers rättigheter, vill jobba för ett jämställt samhälle och delar vår feministiska värdegrund.

Som volontär i vår stödverksamhet ger du stöd till kvinnor, tjejer eller barn på olika sätt. Du kan även vara en del av vår utåtriktade och våldsförebyggande verksamhet genom att exempelvis delta på evenemang, nattvandra eller hjälpa till med våra sociala medier. Just nu har vi även behov av volontärer som vill hjälpa oss med olika pratiska göromål i vår verksamhet, exempelvis snickeri och måleri. Alla volontärer genomgår vår grundutbildning innan de påbörjar sitt volontäruppdrag.

För att bli volontär hos oss måste du kunna gå vår grundutbildning som äger rum i Nyköping helgen 24-25 september 2022. Innan utbildningstillfället vill vi träffa dig för ett personligt möte där vi får möjlighet att lära känna dig och se vilket volontäruppdrag som kan passa. Platserna till grundutbildningen är begränsade.

Är du intresserad? Läs mer om våra olika volontärverksamheter här och anmäl ditt intresse via formuläret senast 14 september 2022.